Alimentation / Biotechnologies

L-Malate dehydrogenase (Escherichia coli)

Référence : E-LMDHEC

L-Malate dehydrogenase (Escherichia coli)

High purity recombinant L-Malate dehydrogenase (Escherichia coli) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 1.1.1.37
CAS: 9001-64-3 


malate dehydrogenase; (S)-malate:NAD+ oxidoreductase

Recombinant. From Escherichia coli.
In 3.2 M ammonium sulphate. 
Supplied at ~ 15,000 U/mL. 

Specific activity:
~ 1,700 U/mg (25°C, pH 7.5. on oxaloacetic acid).

Stability: > 4 years at 4°C.

Unit definition:
One Unit of L-malate dehydrogenase is defined as the amount of enzyme required to produce one micromole of NAD+ from NADH in the presence of oxaloacetic acid (0.47 mM) in sodium phosphate buffer (92 mM), pH 7.5 at 25°C.

Specificity:
Catalyses the reaction:
L-Malate + NAD+ = oxaloacetate + NADH + H+

Applications:
Applications for the measurement of L-malic acid in the food, fermentation, wine, beverage and dairy industries.


Produits associés :

Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


L-Malate déshydrogénase (E. coli), Malate
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  L-Malate dehydrogenase (Escherichia coli)

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