Alimentation / Biotechnologies

Alpha-Amylase (Porcine Pancreatic)

Référence : E-PANAA-9G

Alpha-Amylase (Porcine Pancreatic)

High purity alpha-Amylase (Porcine Pancreatic) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 3.2.1.1
CAZy Family: GH13
CAS: 9000-90-2


alpha-amylase; 4-alpha-D-glucan glucanohydrolase

Partially purified. From porcine pancreas.
In powder form.

Specific activity:
ca. 100,000 U/g (40°C, pH 6.9 on Ceralpha reagent).

Stability: > 4 years at -20°C.

For use in total dietary fiber (including resistant starch) assay procedure.

Unit definition:
One Unit of alpha-amylase activity is the amount of enzyme required to release one µmole of p-nitrophenol from blocked p-nitrophenyl-maltoheptaoside per minute, in the presence of excess alpha-glucosidase at pH 6.9 and 40°C.

Specificity:
endo-hydrolysis of alpha-1,4-D-glucosidic linkages in starch.

Applications:
For use in the Megazyme Integrated Total Dietary Fibre and the Resistant Starch kits.

Ce produit est également disponible en conditionnement de 3G : E-PANAA-3G

Produits associés :


Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


Alpha-amylase (Porcine pancreatic), alpha amylase, amylase
Retourner à la liste
Conditionnement :
9g; ~ 100 000 unités/g
Prix et devis sur simple demande
Mail : info@libios.fr
Tél : 04 74 13 03 02
Formulaire de contact
Demande de devis en ligne
Quantité
L'élément a été ajouté au devis


  Alpha-Amylase (Porcine Pancreatic)

Haut de page | Mentions légales | Plan du site