Alimentation / Biotechnologies

Endo-1,3-beta-D-Glucanase (barley) (Recombinant)

Référence : E-LAMHV

Endo-1,3-beta-D-Glucanase (barley) (Recombinant)

High purity recombinant endo-1,3-?-Glucanase (barley) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 3.2.1.39
CAZy Family: GH17
CAS: 9025-37-0 


glucan endo-1,3-beta-D-glucosidase; 3-beta-D-glucan glucanohydrolase

Recombinant. From barley (Hordeum vulgare). 
In 50% (v/v) glycerol.
Supplied at ~ 2,500 U/mL. 

Specific activity
~ 100 U/mg (40°C, pH 5.0 on laminarin).

Stability: > 4 years at -20°C.

Unit definition:
One Unit of endo-1,3-Beta-D-Glucanase activity is defined as the amount of enzyme required to release one micromole of glucose-reducing-sugar equivalents per minute in the presence of laminarin (10 mg/mL) in sodium acetate buffer (100mM), pH 5.0 at 40°C.

Specificity:
endo-hydrolysis of (1,3)-Beta-D-glucosidic linkages in (1,3)-Beta-D-glucans.

Applications:
Applications in carbohydrate and biofuels research and in the food and feeds industry.


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Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


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