Alimentation / Biotechnologies

Amyloglucosidase (Rhizopus sp.)

Référence : E-AMGPU

Amyloglucosidase (Rhizopus sp.)

High purity Amyloglucosidase (Rhizopus sp.) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 3.2.1.3
CAZy Family: GH15
CAS: 9032-08-0


glucan 1,4-alpha-glucosidase; 4-alpha-D-glucan glucohydrolase

Ultra High purity. From Rhizopus sp.
Freeze-dried powder.

Specific activity:
~ 35 U/mg (40°C, pH 4.5 on soluble starch).

Stability: > 4 years at -20°C.

Unit definition:
One Unit of amyloglucosidase activity is defined as the amount of enzyme required to release one µmole of D-glucose reducing-sugar equivalents per minute from soluble starch at pH 4.5 and 40°C.

Specificity:
Hydrolysis of terminal alpha-1,4 and alpha-1,6 D-glucose residues successively from non-reducing ends of maltodextrins.

Applications:
Applications for the measurement of starch and dietary fiber in the food and feeds industry.


Produits associés :


Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


Amyloglucosidase (Rhizopus sp.), Amyloglucosidase
Retourner à la liste
Conditionnement :
5 000 unités
Prix et devis sur simple demande
Mail : info@libios.fr
Tél : 04 74 13 03 02
Formulaire de contact
Demande de devis en ligne
Quantité
L'élément a été ajouté au devis


  Amyloglucosidase (Rhizopus sp.)

Haut de page | Mentions légales | Plan du site