Alimentation / Biotechnologies

Beta-Amylase (Barley) (Poudre)

Référence : E-BARBP-2G

Beta-Amylase (Barley) (Poudre)

High purity Beta-Amylase (Barley) (powder) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 3.2.1.2
CAZy Family: GH14
CAS: 9000-91-3


beta-amylase; 4-alpha-D-glucan maltohydrolase

From barley flour. Crystalline.
In BSA plus ammonium sulphate powder.

Specific activity:
~ 600 U/mg (40°C, pH 6.0 on soluble starch).

Powder enzyme form (2000°L) is for use in AACC and ASBC alpha-amylase assay procedures.

Stability: > 4 years at -20°C.

Unit definition:
One Unit of Beta-amylase activity is defined as the amount of enzyme required to release one µmole of maltose reducing-sugar equivalents per minute from soluble starch (10 mg/mL) in sodium phosphate buffer (200 mM), pH 6.0 at 40°C.

Specificity:
Hydrolysis of (1,4)-alpha-D-glucosidic linkages in polysaccharides so as to remove successive maltose units from the non-reducing ends of the chains.

Applications:
For use in AACC and ASBC alpha-amylase assay procedures.

Ce produit est également disponible en conditionnement de 5G : E-BARBP-5G

Produits associés :


Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


Béta-Amylase (Orge-Barley) (Poudre), beta-amylase, amylase
Retourner à la liste
Conditionnement :
2 g
Prix et devis sur simple demande
Mail : info@libios.fr
Tél : 04 74 13 03 02
Formulaire de contact
Demande de devis en ligne
Quantité
L'élément a été ajouté au devis


  Beta-Amylase (Barley) (Poudre)

Haut de page | Mentions légales | Plan du site