Alimentation / Biotechnologies

Alpha-Amylase (Aspergillus oryzae)

Référence : E-ANAAM

Alpha-Amylase (Aspergillus oryzae)

High purity alpha-Amylase (Aspergillus oryzae) for use in research, biochemical enzyme assays and in vitro diagnostic analysis.

EC 3.2.1.1
CAZy Family: GH13
CAS: 9000-90-2


alpha-amylase; 4-alpha-D-glucan glucanohydrolase

From Aspergillus oryzae.
In 3.2 M ammonium sulphate.
Supplied at ~ 1,000 CU/mL. 

Specific activity:
~ 120 U/mg (40°C, pH 5.4 on Ceralpha Reagent).

Stability: > 4 years at 4°C.

Unit definition:
One Unit of alpha-amylase is the amount of enzyme required to release one µmole of p-nitrophenol from blocked p-nitrophenyl-maltoheptaoside per minute (in the presence of excess alpha-glucosidase), pH 5.4 at 40°C, and is termed a Ceralpha Unit.

Specificity:
endo-hydrolysis of alpha-1,4-D-glucosidic linkages in starch.

Applications:
For use in Megazyme Starch Damage method.

Produits associés :


Ces données vous sont présentées lors de la dernière mise à jour de juillet 2017.
Elles sont susceptibles d'évoluer, merci de nous demander la dernière notice technique en cours.


Alpha-Amylase (A. oryzae) (Taka Diastase), Alpha-Amylase, Amylase
Retourner à la liste
Conditionnement :
20 000 unités
Prix et devis sur simple demande
Mail : info@libios.fr
Tél : 04 74 13 03 02
Formulaire de contact
Demande de devis en ligne
Quantité
L'élément a été ajouté au devis


  Alpha-Amylase (Aspergillus oryzae)

Haut de page | Mentions légales | Plan du site